MENY
Om Mäkleriet
Om Mäkleriet

Medarbetare

Här kan du läsa mer om vi som jobbar på Mäkleriet. Kontakta oss gärna så kommer vi ut och värderar din fastighet.
Mikael Bergkvist

Mikael Bergkvist

Reg. Fastighetsmäklare


Mina kollegor fick äran att beskriva mig:

Energisk, gemytlig, kompetent, trygg och väldigt social. Några av orden som beskriver vår Micke. Micke har över 10 år som fastighetsmäklare bakom sig och han är så gott som skräddarsydd för yrket, han har en härlig utstrålning och hans glädje smittar lätt av sig. Varje affär genomförs med sant engagemang och fokus på att ständigt överträffa kundens förväntningar.

Så här beskriver jag mig själv:

Under mina år i branschen har jag fått förtroendet att förmedla över 700 bostäder. Jag har ett fokus på att alltid överträffa kundens förhoppningar och ger 100% i varje affär. Det viktigaste för mig är att både säljaren och köparen känner sig nöjda och vill rekommendera mig vidare efter avslutad affär - det är ett kvitto på att jag gjort ett bra jobb.

Jag är driven, kompetent och erfaren. Jag gör allt för att göra er bostadsaffär ännu bättre - hör av er till mig om ni funderar på att sälja er bostad!

Sålde min första villa 2007 och har en stor passion för mitt yrke. Eskilstuna, Gävle och Luleå är orter som jag har studerat på.

Tveka inte att kontakta mig så ska jag berätta varför just jag är den rätta mäklaren för dig och din bostad!

Hani Dowm

Hani Dowm

Reg. Fastighetsmäklare


 

Så här beskriver jag mig själv:

Jag är i grund och botten utbildad företagsekonom med en inriktning på internationell marknadsföring. 2020 tog jag tag i min dröm och studerade till fastighetsmäklare på Företagsekonomiska Institutet i Stockholm.

Med en flerårig erfarenhet inom banksektorn och servicebranschen är exceptionell service i alla lägen en självklarhet för mig att erbjuda dig som kund. Mitt genuina intresse för att bygga relationer är något som följt med mig sen barnsben och gett mig fördelen att ha kunnat skapa det breda kontaktnätet jag har idag. Vidare kan jag med en ödmjukhet kalla mig själv för expert inom Eskilstuna då jag är född och uppvuxen i denna underbara stad. Alla dessa faktorer bidrar till stora förutsättningar att kunna knyta ihop köpare och säljare och samtidigt erbjuda en tillfredställande fastighetsmäklartjänst.

Det som utmärker mig förutom mitt stora personliga engagemang och expertis inom olika kunskapsområden, ett nytänkande och kreativt förhållningsätt.
Mitt mål är att alltid kunna övertrumfa kundens förväntningar och därför kan du som kund alltid förvänta dig 100% i varje affär.

Kontakta gärna mig för ett förutsättningslöst möte, så kan vi tillsammans gå igenom frågor och funderingar och eventuellt diskutera din bostadsaffär.

Språk

Svenska, Engelska, Arabiska, Syrianska

Utbildningar

Fastighetsmäklarutbildning – Företagsekonomiska Institutet, Stockholm

Filosofie magisterexamen i företagsekonomi – Mälardalens högskola, Västerås/Eskilstuna

Ekonomie magisterexamen i företagsekonomi – Mälardalens högskola, Västerås/Eskilstuna

Filosofie kandidatexamen i internationell marknadsföring – Mälardalens högskola, Västerås/Eskilstuna

Siros Rahnamafar

Siros Rahnamafar

Reg. Fastighetsmäklare


Med över 15 års erfarenhet inom försäljning och service så vet jag vad som krävs för att genomföra en bra affär: Hårt jobb, stort engagemang och ett driv utöver det vanliga. För mig är det viktigt att finnas tillgänglig under dygnets alla timmar igenom hela processen, att ha en nära kontakt med mina kunder är något som jag ser som en självklarhet.

En bostadsaffär är en utav de största och viktigaste händelserna i ditt liv och därav är valet av fastighetsmäklare inget som ska lämnas åt slumpen.

Jag säljer din bostad med samma glädje, engagemang och noggrannhet som om det vore min egen.

Målet är att alla mina kunder ska rekommendera mig vidare till familj, vänner och bekanta.

En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet, jag ser fram emot att få sälja just din bostad

Daniella Hellberg

Daniella Hellberg

Mäklarassistent (mammaledig)


Så här beskriver mina kollegor mig:

Daniella är kollegan med koll på läget! Hon är rolig, glad och älskar att ta hand om våra fantastiska kunder. När vi mäklare är ute på uppdrag så är Daniella inne på kontoret och sköter allt som inte syns men som är helt avgörande för en lyckad försäljning. Det bästa med Daniella är att hon i alla lägen och med ett leende på läpparna ser till att alla som kommer i kontakt med Mäkleriet Bostad får hjälp med just det den behöver.

Så här beskriver jag mig själv:

Jag har arbetat med människor i alla åldrar och en bra och personlig service är viktigt för mig. När du har varit i kontakt med mig i min roll som mäklarassistent på Mäkleriet Bostad är mitt mål att du ska känna dig välinformerad, sedd och ha fått dina frågor besvarade. Jag är spindeln i nätet på vårt kontor och hjälper mäklarna med att förbereda inför och efter bland annat visningar, kontrakt, tillträden och möten. Jag vill att du som kund ska känna av det där lilla extra och gör allt för att du ska känna dig varmt välkommen!

Mig kan du fråga om allt som inte har med villkor kring affären att göra. Jag är länken mellan mäklare, säljare och spekulanter. Ingen fråga är för liten eller för stor och jag kan enkelt bedöma om frågan ska skickas vidare till ansvarig fastighetsmäklare.

Mäkleriet Eskilstuna

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäkleriet Eskilstuna

Fyll i dina uppgifter och din fråga nedan och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka värdering